Kaarten, gadgets & spaarplannen

Losse kaartverkoop voor de lustrumweek vindt plaats van 4 april tot 27 mei. Hierover wordt bericht op onze Facebook, lustrummail voor leden en oud leden en hier op de site! Spaarders hebben al een kaartje voor het lustrumtoneel en kunnen zich hier van 10 maart tot 10 april voor inschrijven. Pas daarna kunnen andere leden zich inschrijven voor het lustrumtoneel.

Spaarplannen inclusief munten en gadgets werden verkocht vanaf juli 2017, maar zijn nu niet meer verkrijgbaar. Tijdens de lenteblik 2018 zullen er wel weer passe-partouts worden verkocht zodat u de kaartjes voor de lustrumdagen gespreid kunt betalen! De spaarders krijgen een week voor de lustrumweek hun passe-partout bandje en spaardersgadget.

Zie op onderstaand overzicht wat spaarders ontvangen bij hun pakket. De scrunchies, bandana‚Äôs, zonnebrillen en tanktops worden voor het eerst op 1 en 7 februari bij het ophaalmoment vergeven. Houd de ophaaldata goed in de gaten op de Facebook en lustrummail! U heeft bij deze momenten ook opnieuw de kans om uw vel, strikje of das op te halen. Heeft u geen spaarplan maar wilt u deze wel los bestellen? Dat kan hier. Andere gadgets kunnen niet los besteld worden.