Oud Aegir

Graag zien wij zoveel mogelijk oud leden (inclusief lustrumdas) verschijnen tijdens het lustrumjaar!
Het moment om de G.S.R. weer eens te bezoeken en uw oude ploeg/dispuut/bestuur/commissiegenoten weer te zien. Wanneer kunt u langskomen en wat kunt u verwachten? Trommel zoveel mogelijk vrienden op en kom langs op de:


Dies Natalis – 7 februari 2018

De 140e dies natalis wordt gevierd met een heus dagprogramma. Om 13:00 vangt het cabaret aan in het der Aa-theater, hier zullen drie cabaretshows worden opgevoerd. Vervolgens zullen wij onze ver vervolgen naar het welbekende adres aan de Stockholmstraat. Hier zullen maar liefst drie nieuwe boten gedoopt worden. Een 4+ door Herman Eggink, een 2- door Wim ten Have en Klaas op den Velde en een 1x door Michel Portasse . Hierna zal een receptie plaatsvinden met aanvullend een luxe diner. De dies zal in stijl worden afgesloten aan het einde van een avond met een passende HO-borrel.

Lustrumtoneel – 10,11 en 12 mei 2018

Een grote groep vol mooie gekken van Aegir betreedt de planken van het der Aa-theater tijdens 4 optredens verspreid van 10 tot en met 12 mei. Hier wordt het leven van een Aegir roeier door middel van mooie sketches en hilarische liedjes tijdens het lustrumtoneel uiteengezet. Kaartjes zitten standaard in een spaarplan en zijn voor oud leden ook online te kopen. Kaartverkoop is geopend tussen 10 maart en 10 april. Uiteraard ontvangt u hier meer informatie over via uw lustrummail en komt hier op de website.

Vlootschouw – 10 mei 2018 (hemelvaartsdag)

De vlootschouw is de dag waar Aegir’s gehele vloot de Groningse grachten betreden. Een heus spektakel en vertoon van onze immer grootste en prachtige vloot! Er zijn dusdanig veel plekken in de boot te vervullen, dus uiteraard zien wij u hier graag roeien. Echter is het ook vanaf de kant mooi om mee te maken. Mocht u tijd over hebben en graag hierbij helpen en of ander input hebben is dit altijd zeer gewaardeerd, hiervoor kunt u mailen naar [email protected]

In de avond kunt u naar het lustrumtoneel in het der Aa-theater  en daarna zal er aansluitend de nacht van de Vloot plaatsvinden, geheel georganiseerd door Zwaarst’14.

Oud Aegirdag tijdens de lustrumweek – 21 juli 2018

Tijdens de lustrumweek wordt er een dag met het thema chique/Oud Aegirdag gehouden. Aegirs leden zullen dates uitnodigen en zullen ’s middags een activiteit doen op een externe locatie. Daarna is er een groot feest op het lustrumterrein in de botenloods, waar ook de dagen ervoor gebruik wordt gemaakt van meerdere lustrumpodia en Noorderlicht aankleding.